LINS SUSHI

Recentreview


4,5 stjerner ud af 755 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Lins Sushi. Vil du vide mere? Få mere at vide

12 maj 2024 at 12:44 dejlig oplevelse - jeg valgte ikke menu denne gang og jeg synes at kvaliteten steg betydeligt så tak for det
5 maj 2024 at 22:03 Min første bestilling her, hos min “nabo”.. God kvalitet, hurtig levering, spændende kombinationer.
23 apr 2024 at 16:25 kun 3 stjerner denne gang ellers får Lins 5 stjerner - risen var tør- fisken kedelig; måske var det fordi jeg for første gang bestilte en menu, de andre gange har jeg bestilt a la carte - men jeg bestiller igen - en enkelt svipser er ligegyldig
22 mar 2024 at 20:56 Fin mad men alt for lang levering. Står 25-50 min men når betaling er gået igennem går der 90 min :-(
11 feb 2024 at 23:16 Meget lækkert til fair pris
6 feb 2024 at 19:58 Helt genialt. Det er den bedste sushi jeg har prøvet. Bestiller aldrig andre steder mere.
28 jan 2024 at 19:23 Faldet voldsomt meget i deres kvalitet slet ikke som det plejer
22 jan 2024 at 19:12 God lækker sushi
13 jan 2024 at 22:07 Hurtigt, god og med sød betjening
29 dec 2023 at 21:06 Som sædvanligt super dejligt og helt i top. Buddet var også venlig så alt er perfekt
11 dec 2023 at 23:17 Sushien var som sædvanlig frisk og lækker. Kan aldrig blive træt at Lins sushi Buddet var som altid sød og venlig
23 nov 2023 at 21:05 Super lækkert og frisk som sædvanligt. Meget venlig bud